In samenwerking met Buitenste-Binnen Coaching en
ColindaCoacht, organiseert PaardenCoach voor jou! verschillende trainingen en workshops voor paardencoaches, ouders en professionals, die op wat voor wijze dan ook met kinderen werken.

Werkvormendag voor paardencoaches, specialisatie kinderen/pubers:

Voor paardencoaches die zich verder willen specialiseren in het werken met kinderen bieden, Buitenste-Binnen Coaching en PaardenCoach voor jou! een compleet verzorgde dag aan, waarin je allerlei werkvormen/coachtools aangereikt krijgt die je direct kunt inzetten in je eigen praktijk. Alle werkvormen staan duidelijk en helder beschreven in een mooi werkboek welke je mee krijgt, wanneer je deelneemt aan deze inspirerende en praktisch ingevulde werkvormendag!

Zomaar wat reacties van paardencoaches die de dag al gevolgd hebben: *Erg leuke en inspirerende dag, gegeven door twee bevlogen trainers…ik kan weer aan de slag in mijn praktijk met nieuwe, uitdagende tools! *Goed verzorgde dag met een lekkere lunch en een mooi vorm gegeven werkboek. *wat fijn om met je collega paardencoaches te kunnen sparren en delen, erg leuke dag.

Training op maat:

Wilt u een teamdag of training op maat bv: wanneer u werkzaam bent bij organisaties als: gastouderbureaus, kinderdagverblijven, zorgboerderijen en maneges? Bv:

*een interactieve lezing over de 9-jaarsfase? Een verzorgde dag met lezing en bijzondere ontmoeting met de paarden?

*Of een interactieve lezing, in combinatie met een stuk paardencoaching, over een thema wat u belangrijk vindt voor uw medewerkers? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Locatie:

Wilt u meer informatie over bovenstaande mogelijkheden? Stuur dan een mail met uw wensen en vragen naar: paardencoachvoorjou@gmail.com. U mag ook bellen naar: 06-43484487.

Trainingen vinden plaats op de locatie van:

Buitenste-Binnen Coaching in Broekhuizen- Meppel(Drenthe). Wij beschikken op de locatie over een leslokaal, buiten-en binnenbak! Beschikt u zelf over een goed verzorgde locatie met paarden/pony’s? Dan verzorgen wij de training ook op uw eigen locatie!

Datums trainingen in 2023:

Werkvormendagen voor paardencoaches (specialisatie kinderen)

Vrijdag 13 januari: 9.00 uur – 13.15 uur.

Locatie Buitenste-Binnen Coaching. Broekhuizen 9 in Meppel.

Kosten: €235,00. Incl. reader met daarin beschreven de werkvormen, koffie/thee, lekkers en lunch.

Aanmelden kan via mijn mail of telefonisch.

Locatie Broekhuizen 9, Meppel.