In samenwerking met ColindaCoacht en Buitenste-Binnen Coaching, organiseert PaardenCoach voor jou! verschillende workshops en trainingen voor kinderen, ouders en professionals, die op wat voor wijze dan ook met kinderen werken.

Ook voor paardencoaches die zich willen specialiseren in het werken met kinderen is de workshop voor professionals een mooie toevoeging. Wij bieden paardencoaches, naast deze workshop vol verdieping, een complete dag aan waarin je allerlei werkvormen/coachtools toegereikt krijgt, zodat je deze direct kunt toepassen in je eigen praktijk!

Wij zijn met name gespecialiseerd in de 9-jaarsfase (7-12 jaar) en werken bewust met kleine groepjes (max.6 kinderen of volwassenen). Waarom in het bijzonder deze leeftijd? Kinderen op deze leeftijd zijn het “best” coachbaar en hebben zelfreflectie ontwikkelt wat belangrijk is in het coachtraject.

Alle trainingen en workshops vinden plaats op de locatie van Buitenste-Binnen Coaching in Meppel(Drenthe). Wij beschikken op de locatie over een leslokaal, buiten-en binnenbak! http://www.buitenste-binnen.nu/

Tevens verzorgen wij ook teamdagen en trainingen op maat, voor teams, die bv werkzaam zijn bij organisaties als: gastouderbureaus, kinderdagverblijven, zorgboerderijen en maneges. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mail met uw wensen en vragen naar: paardencoachvoorjou@gmail.com en wij zullen zsm contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Datums trainingen in 2020:

Werkvormendagen voor paardencoaches (specialiteit kinderen):

woensdag 26 februari. Tijd: 9.30-15.00 uur. Locatie: Elburg, stal Mivadami. Kosten: €235,95. Incl. koffie/thee, lekkers, lunch en het werkvormenboek met coachtools!

woensdag 25 maart.
Tijd: 9.30-15.00 uur. Locatie: Broekhuizen(Meppel), Buitenste-Binnen Coaching. Kosten: €235,95. Incl. koffie/thee, lekkers, lunch en het werkvormenboek met coachtools!

Wilt u meer informatie,neem dan vrijblijvend contact met mij op via: paardencoachvoorjou@gmail.com of bel mij op nummer: 06-43484487.

Locatie Broekhuizen 9, Meppel.