In samenwerking met ColindaCoacht en Buitenste-Binnen Coaching, organiseert PaardenCoach voor jou! verschillende trainingen voor kinderen, ouders en professionals, die op wat voor wijze dan ook met kinderen werken.

Ook voor paardencoaches die zich verder willen specialiseren in het werken met kinderen bieden wij een compleet verzorgde dag aan, waarin je allerlei werkvormen/coachtools toegereikt krijgt die je kunt inzetten bij het coachen van kinderen. Alle werkvormen staan duidelijk en helder beschreven in een mooi werkboek die je krijgt wanneer je deelneemt aan deze werkvormendag.

Trainingen vinden plaats op de locatie van Buitenste-Binnen Coaching in Meppel(Drenthe). Wij beschikken op de locatie over een leslokaal, buiten-en binnenbak! Wilt u graag op uw eigen locatie een training of workshop organiseren? Vraag ons naar de mogelijkheden. http://www.buitenste-binnen.nu/

Tevens verzorgen wij ook teamdagen en trainingen op maat, voor teams, die bv werkzaam zijn bij organisaties als: gastouderbureaus, kinderdagverblijven, zorgboerderijen en maneges. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mail met uw wensen en vragen naar: paardencoachvoorjou@gmail.com en wij zullen zsm contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Datums trainingen in 2020:

Werkvormendagen voor paardencoaches (specialisatie kinderen)

woensdag 24 juni.
Tijd: 9.30-15.00 uur. Locatie: Broekhuizen(Meppel), Buitenste-Binnen Coaching. Kosten: €235,95. Incl. koffie/thee, lekkers, lunch en het werkvormenboek met coachtools!

Nader te bepalen datum.
Tijd: 9.30-15.00 uur. Locatie: Iter Solutions Coaching (Harlingen). Kosten: €235,95. Incl. koffie/thee, lekkers, lunch en het werkvormenboek met coachtools!

Wilt u meer informatie,neem dan vrijblijvend contact met mij op via: paardencoachvoorjou@gmail.com of bel mij op nummer: 06-43484487.

Locatie Broekhuizen 9, Meppel.