NLP voor paardencoaches: Paard&NLP

In samenwerking met https://www.klaassenendevries.nl/ De opleiders voor NLP & HNLP, ga ik een unieke trainingsmodule geven, waarin de coachtechnieken uit de NLP & HNLP Practitioner en/of Master, worden toegepast met hulp van een paard, tijdens een paardencoachsessie. Het is gebleken dat de NLP coachtechnieken een krachtige bijdrage leveren tijdens de coachsessies met het paard.

Deze module is alleen toegankelijk wanneer je een afgeronde paardencoach opleiding en een NLP Practitioner Coach opleiding hebt afgerond óf volgt!

Nog geen NLP Practitioner Coach opleiding? Kijk dan op de site van https://www.klaassenendevries.nl/ voor de mogelijkheden.

Deze training wordt gegeven op mijn locatie in St.Jansklooster. We gaan werken en oefenen in een klein groepje van max. 4 deelnemers. Zo krijgt iedere paardencoach genoeg aandacht en ruimte om de NLP coachtechnieken te oefen met het paard in de bak.

Deze module is nog in ontwikkeling. Zodra de training te boeken is, zullen wij dat laten weten op onze websites en onze sociale media.

Workshop voor paardencoaches, specialisatie kinderen/pubers:

Voor paardencoaches die zich verder willen specialiseren in het werken met kinderen bieden, Buitenste-Binnen Coaching en PaardenCoach voor jou! een compleet verzorgde workshop aan, waarin je allerlei werkvormen/coachtools aangereikt krijgt, die je direct kunt inzetten in je eigen praktijk. Alle werkvormen staan duidelijk en helder beschreven in een mooie reader, welke je mee krijgt, wanneer je deelneemt aan deze inspirerende en praktisch ingevulde workshop.

Zomaar wat reacties van paardencoaches die de workshop al gevolgd hebben: *Erg leuke en inspirerende workshop, gegeven door twee bevlogen trainers…ik kan weer aan de slag in mijn praktijk met nieuwe, uitdagende tools! *Goed verzorgde workshop met een lekkere lunch en een mooi vorm gegeven werkboek. *wat fijn om met je collega paardencoaches te kunnen sparren en delen, erg leuke workshop.

Training op maat ism Buitenste-Binnen en ColindaCoacht:

Wilt u een teamdag of training op maat bv: wanneer u werkzaam bent bij organisaties als: gastouderbureaus, kinderdagverblijven, zorgboerderijen en maneges? Bv:

*een interactieve lezing over de 9-jaarsfase? Een verzorgde dag met lezing en bijzondere ontmoeting met de paarden?

*Of een interactieve lezing, in combinatie met een stuk paardencoaching, over een thema wat u belangrijk vindt voor uw medewerkers? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Wilt u meer informatie over bovenstaande mogelijkheden? Stuur dan een mail met uw wensen en vragen naar: paardencoachvoorjou@gmail.com.

Locatie:

Trainingen vinden plaats op de locatie van:

Buitenste-Binnen Coaching in Broekhuizen- Meppel(Drenthe). Wij beschikken op de locatie over een leslokaal, buiten-en binnenbak! Beschikt u zelf over een goed verzorgde locatie met paarden/pony’s? Dan verzorgen wij de training ook op uw eigen locatie!

Datums trainingen in 2023:

Workshop voor paardencoaches (specialisatie kinderen en pubers)

Vrijdag 21 april: 8.45 uur – 13.15 uur. Locatie Buitenste-Binnen Coaching: Broekhuizen 9 in Meppel.

Kosten: €235,00. Incl. reader met daarin beschreven de werkvormen, koffie/thee, lekkers en lunch.

Locatie Broekhuizen 9, Meppel.