• Locatie Meppel:

Deze locatie beschikt over een overdekte binnenbak en buitenbak. Door de overdekte mogelijkheid kan er het hele jaar door gecoacht worden! Tijdens de coachsessie worden we niet gestoord door andere toeschouwers.

coachuimte binnen

pony Pip.

Locatie St.Jansklooster 

Op deze locatie heb ik mijn eigen, gezellige coachruimte!

Een prachtige en rustige plek in het dorp St.Jansklooster(NW-Overijssel). Waar mijn paard Urban op stal staat, samen met mijn shetlandpony: Oliver. Kinderen, tieners, pubers en volwassenen zijn ook hier van harte welkom!

De locatie beschikt over een buitenbak waar in alle rust, zonder toeschouwers, gecoacht kan worden.

Beide coachlocatie zijn alleen te bezoeken op afspraak. U kunt met mij een afspraak maken door te mailen of bellen.

Email: paardencoachvoorjou@gmail.com

Telefoon: 06-43484487

Buitenste-Binnen – Broekhuizen 9 – 7965 AA – Broekhuizen(Meppel).

PaardenCoach voor jou! – Bergkampen 35 – 8326 AT – St.Jansklooster