Als coach is het altijd leuk wanneer je feedback krijgt over de gegeven coachings. Hieronder een paar “reviews”:

*Dankzij de paardencoaching bij Jolanda van Veen hebben wij na een aantal intensieve jaren en diverse andere trajecten, eindelijk een opgewekt,vrolijk meisje in huis zonder driftbuien, die zich veel beter weet te beheersen maar nog veel belangrijker: die nu weet dat ze goed en mooi is zoals ze is!!
Door de lieve,warme en geduldige aanpak van Jolanda voelt ze zich geaccepteerd en begrepen, met als resultaat een grote warme en ontspannen glimlach op het gezicht van ons meisje!! Niet naar coaching gaan is gewoon een straf, want de omgang moeten missen met de lieve, geduldige pony Macho die precies voelt wat jij voelt en waarmee je heerlijk kunt kletsen en knuffelen is gewoon niet te doen!
Wij zijn ontzettend dankbaar, voor zowel Jolanda als Macho in ons gezin en leven! Hierdoor hebben wij allemaal heel veel rust, begrip en handleidingen gekregen om met elkaar geluk te vinden!
Ook heeft dit voor onze dochter geresulteerd in het leren beheersen en luisteren waardoor ze veel betere omgang heeft op school als in de samenleving!!
Kortom zoek je rust, geduld, duidelijkheid op een hele mooie, rustige locatie met een lieve, begripvolle en heel geduldige coach en hou je van hele lieve prachtige pony’s en paarden? Ga dan naar paardencoach voor jou!!

R.R. moeder van een 10-jarige dochter.

*Wat een positieve ervaring, paardencoaching met Jolanda en Urban! Jolanda met haar warme persoonlijkheid, enthousiasme, doortastendheid en kennis van non-verbale signalen van paarden. En lieve, stoere Urban die precies spiegelt wat je voelt van binnen, voordat je je er zelf van bewust bent. Ik heb meerdere therapeuten gesproken maar deze 4 keer coaching met Jolanda en Urban hebben mij praktische handvaten gegeven om grote stappen te maken in mijn leven! Als je wilt investeren in jezelf(vertrouwen), zou ik je zeker deze “me-time” paardencoaching bij Jolanda en Urban aanraden!

G.d.W. moeder van 4 kinderen.

*Als coach vind ik het heel belangrijk te blijven werken aan mijn eigen ontwikkeling en thema’s. In mijn beleving kan ik een ander niet optimaal ondersteunen wanneer ik niet helder heb wat er bij mijzelf speelt. Daarom word ik zelf gecoacht door Jolanda en Urban. Intensief maar ontzettend fijn en hartstikke verhelderend. Wat een mooi proces!

N.D. paardencoach met een eigen praktijk.

*Liefdevol aansluiten, aanmoedigen, afwachten en aangaan is hoe de samenwerking van Jolanda en Urban eruit ziet. In ons geval was de coachee niet echt bereidwillig om te starten maar met de liefdevolle doortastendheid van Jolanda is het gelukt om het coachtraject goed af te ronden. Jolanda stelt het kind en de ouder op het gemak, wat zorgt voor vertrouwen. In de landelijke omgeving, waar rust heerst, stapt de grote en lieve Urban geduldig mee. Hij spiegelt, duwt en troost waar nodig is! Coaching bij Jolanda en Urban is werken aan een stevige basis!

J.d.H. moeder van een puber dochter.

*Dank je wel voor je inzet en belangstelling voor onze dochter. Ze kan alles weer positiever inzien en laat beter haar eigen mening horen. Dit is heel waardevol voor haar.

I.vd.V. moeder van een hoogbegaafde puber.