ColindaCoacht:

Colinda Tigelaar is afgestudeerd kindercoach en ook leerkracht in het basisonderwijs. Wij zijn al jaren collega’s van elkaar. Colinda heeft haar eigen praktijk aan huis. Wij kunnen uw kind ook in combinatie coaching geven. ColindaCoacht 

Buitenste-Binnen Coaching:

Henka Rooze, is afgestuurd paardencoach en docent aan de Hogeschool Dronten. Met Colinda Tigelaar, verzorgen wij samen trainingen en workshops voor kinderen/ouders en professionals. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops bij PaardenCoach voor jou!. Buitenste-Binnen Coaching

Open2Contact (O2C):

Open2Contact is een opleidingscentrum voor paardencoaches, gevestigd in Soest. Mijn opleiding tot paardencoach heb ik gevolgd bij Open2Contact.  Het opleidingscentrum van Open2Contact is geaccrediteerd bij het NRTO.

V-PCN:

V-PCN Vereniging Paarden Coaching Nederland. PaardenCoach voor jou! is aangesloten bij V-PCN. Deze beroepsvereniging draagt er zorg voor dat de aangesloten paardencoaches voldoen aan strenge criteria en alleen na toetsing van deze criteria het keurmerk van V-PCN mogen uitdragen.

Basisschool:

Door mijn werk op de basisschool, CNS Staphorst, kan ik, mocht dit nodig zijn, ook snel om advies vragen bij een IB-er of RT-er, collega’s die gespecialiseerd zijn binnen een vakgebied of een gedragsdeskundige.

Samen met Colinda van ColindaCoacht!