ColindaCoacht: 

Colinda Tigelaar is afgestudeerd kindercoach en ook leerkracht in het basisonderwijs. Wij zijn al jaren collega’s van elkaar. Colinda heeft haar eigen praktijk aan huis. Wij kunnen uw kind ook in combinatie coaching geven. Hiervoor hebben wij een speciaal traject ontwikkeld van 4 sessies. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op!

Buitenste-Binnen Coaching:

Henka Rooze, is afgestuurd paardencoach en docent aan de Hogeschool Dronten. Met Colinda Tigelaar, verzorgen wij samen trainingen en workshops voor kinderen/ouders en professionals. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina: Trainingen.

V-PCN:

V-PCN Vereniging Paarden Coaching Nederland. PaardenCoach voor jou! is aangesloten bij V-PCN. Deze beroepsvereniging draagt er zorg voor dat de aangesloten paardencoaches voldoen aan strenge criteria en alleen na toetsing van deze criteria het keurmerk van V-PCN mogen uitdragen.

Basisschool:

Door mijn werk op de basisschool, CNS Staphorst, kan ik, mocht dit nodig zijn, ook snel om advies vragen bij een IB-er of RT-er, collega’s die gespecialiseerd zijn binnen een vakgebied of een gedragsdeskundige.

Samen met Colinda van ColindaCoacht!

Wil je deze flyer thuis ontvangen om eens rustig door te lezen? Stuur mij een mail en je ontvangt hem in je mailbox.