Paardencoaching voor (hoogbegaafde) kinderen:

Sinds een aantal jaren ben ik ook co√∂rdinator/specialist voor hoogbegaafde kinderen op school en heb hiervoor verschillende cursussen gevolgd en afgerond. Kinderen die hoogbegaafd zijn hebben vaak hun eigen hordes die ze moeten nemen, omdat ze anders denken dan de rest. Op school lopen deze kinderen vaak vast bij het leren maar ook bij het contact maken met klasgenoten. Ze voelen zich vaak niet begrepen en dit kan leiden tot een sociaal isolement. Ook voor niet hoogbegaafde kinderen kan het coachen met behulp van een paard heel waardevol zijn…..

Een paard reageert heel puur en vanuit zijn instinct. Een paard oordeelt niet en heeft geen mening over jou als persoon. Een paard zal dan ook snel contact zoeken zodra je zijn “wereld” instapt. Paarden helpen kinderen te zijn wie ze Echt zijn! Kinderen voelen zich prettig en op hun gemak bij een paard. Samen met het paard help ik jouw kind een stevige basis te vormen, zodat ze zelfverzekerder, sterker en weerbaarder in het leven staan! Het coachen met een paard maakt direct heel veel duidelijk…. Na een sessie kun je direct jouw opgedane ervaring toepassen in het dagelijks leven, bv op school.

Paardencoaching voor tieners en volwassenen:

Soms zit je even niet lekker in je vel. Jij of je tiener loopt vast op dingen in je dagelijks leven. Dat kan zijn op school, werk of privé gebied. Soms is de oorzaak verklaarbaar maar dat hoeft lang niet altijd zo te zijn. Het kan ook iets zijn waar je je hele leven al tegenaan loopt maar waar je je opeens van bewust wordt. Paardencoaching helpt jou om inzichten te krijgen in wat er speelt en wat je eraan kunt doen om uit jouw situatie te stappen, zelf de verandering op gang zetten zodat het weer beter zal gaan! Met behulp van de wetenschappelijk onderbouwde coachtechniek, Motiverende Gespreksvoering en mijn paard Urban gaan we er samen voor zorgen dat jij of je tiener weer verder kan.

“Wat is je wens, waar wil je naartoe?”