Workshop “Schateiland Expeditie” voor kinderen

In combinatie met het prachtige spel “Schatgravers” wat ik inzet bij de 1 op 1 coachings, bied ik de super leuke workshop “Schateiland Expeditie” aan voor kinderen vanaf 7 t/m 11 jaar! Je gaat op avontuur op je eigen Schateiland. Deze expeditie helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten en om jezelf en anderen, bv je vriendje of vriendinnetje, beter te leren kennen. Je gaat naar huis met je eigen gemaakte Schateiland en een flinke dosis zelfvertrouwen, hoe fijn is dat!? Natuurlijk gaan we ook aan de slag met pony Macho….Wil je meer weten over “Schateiland Expeditie”, klik dan op het logo rechts onderaan de pagina.

Details: De workshop gaat door met een minimaal aantal van 4 kinderen. Leuk om samen te doen met je vriendjes of vriendinnetjes! De workshop duurt 2,5 uur en is inclusief materialen, Schateiland poster, drinken en wat lekkers. De kosten voor deze workshop zijn €47,50 per kind.

Workshop “Kompasvinder” voor pubers en volwassenen

“Kompasvinder” is het spel voor pubers en volwassenen die mooie inzichten willen krijgen over een vraag of vragen die bij hen spelen. Dat kan van alles zijn; over jezelf, je relatie, opvoeding van de kinderen, school, een keuze of belangrijke beslissing die je moet maken….kortom wat voor vraag of vragen je ook hebt, door het spelen van “Kompasvinder” krijg je zoveel nieuwe en mooie inzichten. Het helpt je om je keuze en richting te bepalen waardoor het allemaal weer helder wordt voor je! Bij deze workshop gaan we ook met het paard aan de slag, zodat jouw uitgezette koers nog duidelijker voor jezelf wordt. Het paard kan je hierbij heel goed helpen en ondersteunen!

Details: De workshop gaat door met een minimaal aantal deelnemers van 4 personen. Leuk om bv te doen met vriendinnen, collega’s, moeder en dochter, je buurvrouw. Kortom in deze workshop leer je jezelf heel goed kennen maar ook de wensen en dromen van de ander! De workshop duurt 2,5 uur en is inclusief materialen, jouw eigen ingevulde Kompasverslag, koffie/thee en wat lekkers. De kosten voor deze workshop zijn €47,50 per persoon.

Kinderfeestje

Wil jij een origineel kinderfeestje voor jouw kind? Dat kan! Wat gaan we doen We beginnen natuurlijk met het toezingen van de jarige die op een mooie versierde stoel mag zitten. Er hangen slingers en we gaan gezellig cadeautjes uitpakken. Als dat klaar is gaan we aan de slag met “Schateiland Expeditie”(zie workshop). We gaan de pony’s poetsen en pimpen en samen spelletjes met de pony’s doen, eten en drinken. Kortom we maken er een super gezellig feestje van!

Details: Het feestje kan doorgaan bij een minimaal aantal kinderen van 4 en een maximaal aantal van 6 kinderen. Het feestje duurt 3 uur en is inclusief een cadeautje voor de jarige, materialen en een eigen gemaakte Schateiland poster die mee naar huis mag worden genomen! Je zorgt zelf voor drinken en traktaties. Zo kun je meenemen wat je kind lekker en leuk vindt om te trakteren. Kosten voor dit feestje zijn: €100,00 voor 4 kinderen en €110,00 voor 5-6 kinderen.

Locatie Workshops en kinderfeestje

Op afspraak op mijn coachlocatie in Ruinerwold. Om een afspraak te maken kunt u mij een mail sturen of bellen. Kijk voor de contactgegevens onder het kopje “contact”. Het is ook mogelijk om op eigen locatie de workshop of het feestje te organiseren, onder voorbehoud dat u in het bezit bent van een eigen paard of pony, welke braaf en rustig is in de omgang met mensen en kinderen. Er een overdekte ruimte aanwezig is om te kunnen zitten bij slecht weer en bij mooi weer een plek om buiten te kunnen zitten. Wilt u meer informatie over een workshop of feestje op locatie, dan graag via de mail uw verzoek en informatie aan mij te sturen. www.paardencoachvoorjou.nl